top of page

In Limburg bieden wij u een luxe vakantiehuis

Luxe vakantiehuis met sauna HolidayIn.nl
Woonkamer HolidayIn Limburg_edited.jpg

Uniek luxe vakantiehuis in Limburg

Ons luxe vakantiehuis in Limburg ligt in het midden van Limburg op slechts 10 km van de mooie stad Roermond en heeft alles in huis om u een heerlijke vakantie te bieden. 

Ons luxe vakantiehuis is uniek! Als enige verhuurder op het park hebben wij niet de standaardinrichting maar een sfeervolle eigentijdse stijl en bent u voorzien van alle gemakken die uw vakantie zorgeloos en compleet maakt! 

Ons luxe vakantiehuis is extra luxe door de sauna en het whirlpoolbad (let op: geen buitenjacuzzi), de ligging aan de rand van het park direct grenzend aan het bos en de vele extra's zoals een bolderkar, Wifi, een loungeset in de tuin, een buitenkeuken om uw eigen grillplaat op te zetten en alles was u aan apparatuur en keukenspullen kunt wensen. 

Kortom: dit luxe vakantiehuis in Limburg biedt alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen verblijf in het mooie Limburgse land.

 

Het luxe vakantiehuis is gebouwd in boerderijstijl met een rieten dak. De boerderij is geheel vrijstaand en ligt aan de rand van het park Buitenhof de Leistert in Roggel op een kavel van 425 m2 en de tuin grenst aan een prachtig beschermd natuurgebied (dassenburcht) met daarachter een groot bos. Dus een prachtig uitzicht en heel veel privacy!

 

De woning is geschikt voor 6 personen en eventueel nog een baby of peuter.

 

Op de begane grond zijn de woonkamer, keuken, hal, toilet en een inpandige berging gesitueerd. Vanuit de woonkamer komt u via de veranda in de ruime tuin met luxe tuinmeubilair.

 

Op de bovenverdieping vindt u 3 slaapkamers en een luxe ruime badkamer met whirlpoolbad en Finse sauna.

 

Wilt u weten wat er in de omgeving van het luxe vakantiehuis in Limburg te beleven is klik dan hier.

bottom of page