top of page
IMG_7181.jpeg

H 40

Kort samengevat:

- geschikt voor 6 personen en afgesloten tuin

- slechts 250 meter van het strand

- een eigen strandcabine op het strand (minimaal van 15 mei tot 15 september)

- snel Wifi, volledig uitgeruste keuken, bolderkar

- heel veel extra's 

Een vakantiewoning waar u zich thuis voelt!

Over de woning

Sinds maart 2008 hebben wij deze vakantiewoning op het rustige park St. Pierre. Het is een heerlijke woning en lekker dichtbij de breedste en schoonste stranden die aan de Zeeuwsvlaamse kust te vinden zijn. Op het park vindt u een bakker en een fietsverhuur. In het hotel op het park bevinden zich een restaurant, 2 bowling- en kegelbanen, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Hiervan kunt u tegen een geringe vergoeding gebruik maken.

Onze woning is een 6-persoonswoning met twee woonlagen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer en een apart toilet. Boven zijn er een slaapkamer met een tweepersoonbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en de overloop met een stapelbed.

De woning heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en de tuin grenst aan een groot grasveld met speeltuin. Hierdoor is de woning zeer geschikt en veilig gelegen voor kinderen, waardoor u nog meer kunt genieten van een heerlijke vakantie. De afstand tot het strand is circa 250 meter.

 

We hebben de hele woning in 2022  opnieuw in een eigentijdse stijl ingericht, waardoor er geen doorsnee vakantiewoning is ontstaan, maar een woning waar u in een fijne ambiance uw vakantie kunt doorbrengen.

Het park en omgeving

Wilt u meer weten over het park st. Pierre en de omgeving van de woning? Lees dan verder door op de knop hieronder te klikken.

291772302_554116866221048_3700111857217036648_n_edited.jpg
bottom of page