top of page
Duinen van Nieuwvliet HolidayIn.nl

Aanbiedingen

Wij hebben geregeld aanbiedingen, special deals en last minutes. Soms is dat een vast bedrag en soms een kortingspercentage. Het is altijd voor een bepaalde periode en de ene keer voor 1 type huis en een andere keer voor meerdere huizen. Maar een ding is zeker, zo'n korting maakt uw vakantie of verblijf nog leuker!

Duinen van Nieuwvliet HolidayIn.nl

Huidige kortingscodes

Op dit moment zijn er de volgende codes actief via ons reserveringsformulier.

Bij het vak kortingscode op het boekingsformulier kunt u een van de volgende codes invoeren (let op, slechts 1 code per boeking)

korting 25: deze code geeft 25% korting op een verblijf in een van de nog openstaande vrije perioden in tot 12 juli 2024 voor alle huizen in Nederland. Dus pak die kans nu! Deze code geeft u in bij het kopje kortingscode op het reserveringsformulier en de korting wordt automatisch verrekend.

25nieuwsbrief: deze code geeft € 25 korting als u een verblijf boekt in 2024 ter ere van onze eerste nieuwsbrief die in maart 2024 is verschenen. Deze code geeft u in bij het kopje kortingscode.

lastminute10deze code geeft 10% korting op een verblijf in onze huizen in Nederland als je je vakantie last minute boekt. Dat wil zeggen dat je boekt maximaal 10 dagen voor aankomst tot boeken op de dag van aankomst. Deze code geeft u in bij het kopje kortingscode.

Automatische korting:

een percentage van 10 tot 20% korting bij een verblijf van minimaal 1 week bij een verblijf in een periode tot juni 2024 en van september t/m december 2024 (met uitzondering van Kerst en Oud & Nieuw). U krijgt automatisch  deze korting op een verblijf van minimaal 7 dagen en dat geldt voor alle huizen in Zeeland  en Limburg. U hoeft hier niets voor te doen, in het boekingsproces wordt de korting automatisch verrekend.

bottom of page