top of page
keuken-S15-Nieuwvliet.jpeg

Vakantiehuis aan het strand, dichterbij kan haast niet!

S15

Kort samengevat:

- geschikt voor 4 personen en ruime afgesloten tuin

- slechts 100 meter van het strand!

- een eigen strandcabine op het strand (minimaal van 15 mei tot 15 september)

- eigen speeltuintje in de tuin, loungeset en eetset

- snel Wifi,  X-Box Kinect, volledig uitgeruste keuken, bolderkar

- heel veel extra's 

Een huis zo dichtbij het strand is niet snel te vinden ... 

S15 vakantiehuis aan het strand

Sinds 2006 hebben wij dit vakantiehuis op het rustige park St. Pierre. Het is er klein maar fijn, een heerlijke woning en lekker dichtbij de breedste en schoonste stranden die aan de Zeeuws Vlaamse kust te vinden zijn. 

 

Ons vakantiehuis aan het strand is uniek. De achtertuin uitlopen, de weg oversteken en dan alleen even het duin over en je staat op het strand.  Hemelsbreed nog geen dertig meter, maar 100 meter lopen is ook goed te doen.

Ons kleinste vakantiehuis is een 4-persoonswoning met alles gelijkvloers, naast de badkamer en het woongedeelte is er de ouderslaapkamer en een slaapkamer met een stapelbed.  Heel geschikt dus voor (groot)ouders met kinderen. 


Ons vakantiehuis aan het strand  (op 100 meter|) heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en heeft aan drie zijden een eigen tuin. In de tuin heeft u aan de voorzijde twee stoelen en een tafeltje om te genieten van de zon. Je zit daar altijd uit de wind en in de zon, dus het hele jaar door kun je er genieten van de vele Zeeuwse zon-uren.  In de zijtuin hebben wij een klein speeltuintje aangelegd, met een glijbaan, zandbak en een speelhuisje.  De achtertuin, waar u via de schuifpui vanuit de woonkamer zo heen loopt, heeft een loungeset en een dinerset. 

 

Het huis is in een eigentijdse stijl ingericht, waardoor er geen doorsnee vakantiewoning is ontstaan, maar een woning waar u in een fijne ambiance uw vakantie kunt doorbrengen.

Het park en omgeving

Wilt u meer weten over het park st. Pierre en de omgeving van de woning? Lees dan verder door op de knop hieronder te klikken.

park-st-pierre-nieuwvliet.jpg
bottom of page