top of page
Vakantiehuis-nieuwvliet-H22
vakantiehuis Nieuwvliet HolidayIn H22_edited.png

H 22

Een korte samenvatting:

fijn vakantiehuis in Nieuwvliet

- geschikt voor 6 personen en afgesloten tuin

- slechts 250 meter van het strand

- een eigen strandcabine op het strand (minimaal van 15 mei tot 15 september)

- snel Wifi, volledig uitgeruste keuken, bolderkar

- heel veel extra's 

Genieten in een luxe vakantiehuis in Nieuwvliet

Over de H22 vakantiehuis Nieuwvliet

Sinds oktober 2008 hebben wij dit vakantiehuis in Nieuwvliet op het rustige park St. Pierre. Het is een heerlijke vakantiewoning  aan zee en lekker dichtbij de breedste en schoonste stranden die aan de Zeeuwsvlaamse kust te vinden zijn.

 

Op het park vindt u een bakker en een fietsverhuur. In het hotel op het park bevinden zich een restaurant, 2 bowling- en kegelbanen, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Hiervan kunt u tegen een geringe vergoeding gebruik maken.

Ons vakantiehuis in Nieuwvliet is geschikt voor 6 personen en heeft twee woonlagen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer en een apart toilet. Boven zijn er een slaapkamer met een tweepersoonbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en de overloop/vide met een stapelbed.

Het vakantiehuis in Nieuwvliet  heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en de tuin grenst aan een groot grasveld met speeltuin. Hierdoor is de woning zeer geschikt en veilig gelegen voor kinderen, waardoor u nog meer kunt genieten van een heerlijke vakantie. De afstand tot het strand is circa 250 meter.

 

Vanuit de tuin heeft u vrij uitzicht over het grote gras- en speelveld. Uw kinderen kunnen hier naar hartelust spelen terwijl u kunt genieten van uw vakantie.

Nieuwvliet Bad en omgeving

Wilt u meer weten over het park st. Pierre en de omgeving van de woning? Lees dan verder door op de knop hieronder te klikken.

bottom of page