top of page

Huis huren in Spanje van particulier

Huur direct van een particuliere eigenaar: een schitterend huis met vrienden of familie of een fantastisch appartement

Voor de mensen die graag over de grens gaan en de Spaanse warmte op willen zoeken hebben wij in Denia, in de luxe urbanisatie Monte Pego, twee geweldige onderkomens. 

Een fijn en totaal gerenoveerd luxe appartement voor 4 personen en een luxe villa voor 12 tot 16 personen.

Twee mogelijkheden van een huis huren in Spanje van particulier: de villa of het appartement

Ontsnap naar de warmte en pak de kans van een huis huren in Spanje van particulier aan de Costa Blanca in Monte Pego, Denia

Voor degenen die de kou willen ontvluchten en de warmte op willen zoeken, bieden wij twee schitterende particuliere accommodaties in Monte Pego, een betoverende wijk gelegen op een heuvel in Denia.

Luxe particulier appartement: een thuis ver van huis

Stap binnen in ons particuliere domein, waar we een volledig gerenoveerd luxe appartement aanbieden, geschikt voor 4 personen. Dit huiselijke toevluchtsoord is omgeven door een weelderige tuin met midgetgolf, een speeltuin en een verfrissend zwembad met terras en zonnebedden. Als particuliere verhuurders bieden we niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook de persoonlijke touch die je zoekt. Geniet van de faciliteiten rondom het complex en haal je ontbijt bij de bar of dineer in de tuin bij Restaurant Bellavista Monte Pego.

Ultiem genieten in een mediterrane villa van een Nederlandse eigenaar

Voor diegenen die de zomervakantie in stijl willen doorbrengen, hebben we een prachtige particuliere villa voor groepen, ideaal voor familie en vrienden. Met 10 verschillende terrassen, barretjes en zitjes biedt deze particuliere woning eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en plezier te hebben. Onze grote infinitypool met een ondiep gedeelte is perfect om een boek te lezen, terwijl de onderwaterbank je uitnodigt om te genieten van je zelfgemaakte cocktail uit een van de twee buitenkeukens. Onze particuliere villa is gestyled in een Mediterrane Ibiza-sfeer, wat zorgt voor een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring.

Met één waarschuwing: eenmaal hier wil je nooit meer weg. Als particuliere verhuurders willen we je betoveren met de warmte, luxe en mediterrane charme van Monte Pego. Of je nu kiest voor het comfort van ons luxe appartement of de weelde van onze particuliere villa, jouw onvergetelijke vakantie wacht op je. Ontsnap naar het paradijs in Denia en geniet van een verblijf dat al je verwachtingen overtreft.

Waarom particulier huis huren in Spanje? Ontdek de unieke voordelen!

Ontdek waarom kiezen voor een particulier huis in Spanje niet alleen een authentieke ervaring biedt, maar ook tal van voordelen met zich meebrengt.

  1. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid: Geniet van persoonlijke aandacht en gastvrijheid, want bij particulier huis huren aan de Costa Blanca in Spanje staan wij als zelf verhurende eigenaar klaar om jouw verblijf onvergetelijk te maken. 

  2. Flexibiliteit en privacy: Ervaar maximale flexibiliteit en privacy, want particulier vakantiehuis huren in Spanje geeft je de vrijheid om jouw vakantie op jouw manier te beleven.

  3. Unieke sfeer en stijl: Laat je betoveren door de unieke sfeer en stijl van onze twee particuliere huizen in Spanje, ingericht met een persoonlijke touch die je nergens anders vindt.

  4. Lokale inzichten en tips: Ontvang waardevolle lokale inzichten en tips rechtstreeks van de eigenaar, waardoor je de verborgen schatten van Spanje ontdekt, zoals bijvoorbeeld de warmwaterbronnen in het Parque Natural de Oliva-Pego

  5. Aanpassingen op maat: Profiteer van aanpassingen op maat, want particuliere eigenaren begrijpen jouw behoeften en streven naar een perfect verblijf.

  6. Betaalbare luxe zonder platformkosten: Bespaar geld, want bij particulier vakantiehuishuis huren in Spanje betaal je geen platformkosten. Geniet van betaalbare luxe die past binnen jouw budget.

  7. Rechtstreeks contact met de eigenaar: Heb direct contact met de eigenaar zonder tussenkomst van een platform. Dit zorgt voor een soepelere communicatie en een meer gepersonaliseerde ervaring. Je mailt, appt of belt direct met ons als eigenaar.

 

Kies voor een particulier huis in Spanje en ervaar niet alleen een betaalbare luxe, maar ook de warmte van een persoonlijk beheerd verblijf. Boek nu en ontdek de magie van particulier huis huren in Spanje, waar jouw vakantie net zo uniek is als jij!

Waarom particulier vakantiehuis huren in Spanje voordeliger is: ontloop hoge platformkosten!

Overweeg je een huis te huren in het prachtige Spanje? Kies voor de unieke voordelen van particulier huren en ontsnap aan de aanzienlijke kosten die je elders zou betalen bij grote verhuurplatforms.

 

Ontdek waarom particulier huis huren in Spanje niet alleen financieel aantrekkelijk is, maar ook een betere ervaring biedt.

1. Geen hoge platformkosten

 

Bij grote verhuurplatforms kunnen de platformkosten aanzienlijk oplopen, soms tot wel 20% van de huurprijs. Door particulier te huren, behoud je de volledige controle over je budget, zonder extra kosten. Zo adverteren wij 5 van onze huizen ook op Airbnb en VRBO, u betaalt bij ons dezelfde prijs, alleen scheelt het u bij deze platforms 13 tot 15 %, want dat komt er bovenop als servicekosten aan de kant van de huurder en ook nog een percentage aan de kant van de verhuurder  En wij als eigenaar en verhuurder en u als huurder worden beiden niets wijzer van en de grote platforms zijn de lachende derde die er alleen voor zorgen dat zij een mooie website in de lucht hebben.

 

2. Direct contact, geen tussenpersonen:

 

Bij het huren via platforms betaal je niet alleen platformkosten, maar je hebt (soms) ook te maken met tussenpersonen. Particulier huis huren in Spanje betekent direct contact met de eigenaar, waardoor de communicatie soepeler verloopt. Zo heeft u altijd contact met een van ons.

3. Betaalbare luxe:

 

Zonder hoge platformkosten kun je dezelfde luxe accommodaties vinden voor een veel lagere prijs. Jouw budget strekt verder bij particulier huis huren in Spanje, zodat je kunt genieten van meer comfort voor minder geld. Heeft u in de gaten dat het huren van onze villa in de zomer u via een platform € 1000 extra zou kosten, waar u bij een platform niets extra's voor terug zou krijgen.

4. Gepersonaliseerde aanbiedingen:

 

Particuliere eigenaren begrijpen dat elke gast uniek is. Bespreek daarom direct met ons uw behoeften en wensen. Misschien is er wel een verjaardag of een huwelijksdag waarbij wij voor u wat extra's kunnen betekenen.

5. Bespaar voor andere vakantiepleziertjes:

 

Geld dat je bespaart door geen platformkosten te betalen, kun je besteden aan andere vakantiepleziertjes. Trakteer jezelf op extra diners, spannende activiteiten of verken meer bezienswaardigheden dankzij het financiële voordeel van particulier huren.

Kortom, particulier huis huren in Spanje is niet alleen een financieel slimme keuze, maar het biedt ook een persoonlijkere, authentiekere ervaring. Ontdek de voordelen van financiële vrijheid en een vakantie op jouw voorwaarden door particulier een huis te huren in het prachtige Spanje.

Wij zijn er klaar voor om jullie te ontvangen en een fantastische vakantie te bezorgen. De villa is in de zomer te huur in Spanje van particulier en het appartement is het hele jaar te huur in Spanje particulier.

Vind je het toch spannend om te huren van een particulier, dan kun je ons appartement ook via Airbnb huren via deze link, besef dan wel dat je dan duurder uit bent. Onze villa in Spanje verhuren we niet via Airbnb, omdat wij het niet juist vinden onze gasten ruim € 1000 euro per week extra te laten betalen als zij via een platform boeken.

bottom of page